هدف از این مقاله معرفی بهترین غذای های کره ای است.
همانطور که میدانید امروزه تمام فضا های مجازی چالش های اسمر فود کره ای شده است و این چالش ها بسیار غوغا کرده اند.
غذا های کره ای چنان معروف و عالی هستند که به کشورهای زیادی صادر میشوند از جمله ایران.
۱:کیمچی
کیمچی یکی از غذا های محبوب در کره است. این غذا طرفداران زیادی را در کره جنوبی به خود جذب کرده است چرا که کیمچی نه تنها به عنوان یک غذا است بلکه در کره به عنوان نماد غرور و هویت شناخته شده است.
این غذای معروف کرهای پر از ارزشهای تاریخی باستانی در کره است که شیوه ی زندگی کرهای را نشان میدهد.
کیمچی یک غذای سنتی است که از سبزیجات تشکیل شده است و همچنین از چاشنی های متنوع ای مانند جوتگال ، پیاز بهاره، سیر، زنجبیل و بسیاری از چاشنی های بی نظیر دیگری که برای طعم آن استفاده میکنند.
سبزیجات اصلی غذای کیمچی معمولاً هویج، تربچه دایکون و کلم ناپا است.
مزه ی غذای کیمچی بستگی به موادی که استفاده میکنند دارد ولی به طور کلی مزه ی این غذا تند و ترش است.
کیمچی چه فواید هایی دارد؟
خوردن این غذای کرهای فوایدهای زیادی برای انسان دارد که این فواید عبارتند از:
۱: باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
۲: کیمچی سرشار از فیبر است که ممکن است خطر برخی از بیماریهای مانند کاهش دهد.
۳: همچنین این غذا ممکن است باعث کاهش وزن هم شود.
البته چون این غذای کرهای سالم است و فواید زیادی دارد نمیتوان گفت که مصرف بیش از حد کیمچی مزایایی ندارد بلکه ممکن است مصرف بیش از حد آن باعث عوارض جانبی منفی مانند حالت تهوع و یا مسمومیت فرد شود.
شما میتوانید این غذای فوق العاده کرهای را از سایتها یا از مغازههای مواد غذایی تهیه کنید و همچنین باید سعی کنید که به درستی از این غذا استفاده کنید که باعث بروز مشکلاتی در شما نشود.
۲:نودل/رامیون
همه شما باید بدانید که نودل یکی دیگر از غذاهای معروف کرهای است زیرا این غذا در چالشهای اسمر فود بسیار به کار رفته است و آشوب به پا کرده است.
ننگ میون، کونگ گوکسو، سامیانگ رامیون و.... نودل های معروف کره ای هستند.
بسیاری از مردم کره به دلیل راحتی، و طعم لذیذ این غذا به عنوان یک وعده غذایی از این استفاده میکنند.
چرا بسیاری از مردم نودل/رامیون دوست دارند؟
نودل یک غذای بسیار خوشمزه و همچنین آرامبخش است که در طعمهای متفاوتی وجود دارد و مورد سلیقه تمام مزاق ها میباشد.
خواص های نودل:
۱: نودل یک غذای بسیار مقوی است که باعث افزایش قدرت ایمنی بدن میشود.
۲: نودل دارای کلسیم و فسفر فراوان است که برای استحکام استخوانها بسیار مفید و مناسب است. خوردن نودل باعث افزایش تراکم استخوانی میشود و همچنین از شکستگی استخوان جلوگیری میکند.
۳: نودل دارای کالری و کربوهیدرات فراوان است یعنی میتوان گفت که نودل منبع انرژی است و مصرف آن برای افرادی که در طول روز به انرژی زیادی نیاز دارند مناسب است.
البته باید بدانید که نودل مضرات زیادی نیز برای سلامتی دارد:
۱: نودل نمک زیادی دارد به همین دلیل برای افرادی که فشار خون بالایی دارند باید از مصرف نودل خودداری کنند.
۲: همانطور که گفتیم نودل دارای کالری بسیار زیادی است و ما باید نودل را در زمان مناسبی مصرف کنیم در غیر این صورت این میتواند به صورت چربی در بدن ما جمع شود و وزن بدن را افزایش دهد.
همانطور که گفتیم این غذای کره ای بسیار خوش طعم است و طرز تهیه آن بسیار ساده است.
۳:موچی/موچیگوم
یکی دیگر از غذا های معروف کره ای موچی است.
موچی از برنج چسبناک مخصوص ژاپن درست میشود که نام این برنج موشیگوما است. برای درست کردن موچی اول آن را با برنج حرارت میدهند و بعد آن را بسیار با هاون میکوبند که به آن شکل و فرم بدهند. موچی یک بافت بسیار نرمی است و همچنین بسیار سیر کننده است.
مردم کره از موچی برای ورودی دانشگاه نیز استفاده میکنند زیرا موچی نماد آرزوی موفقیت است.
موچی فواید و مضرات زیادی دارد که میتوانند تاثیرات مهمی را بر روی بدن ما بگذارند.
فواید موچی عبارتند از:
۱:موچی منبعی پر از پروتیین و ویتامین هایی مانند A,C,E,K است و همچنین عناصری مانند اهن،کلسیم،فسفر و... دارد.
۲:موچی انرژی زیادی دارد و باعث افزایش انرژی میشود به طوری که در گذشته بخشی از رژیم غذایی کشاورزان بوده است.
و همچنین موچی مضرات خطرناکی نیز دارد:
۱: همانطور که گفتیم موچی از یک نوع آرد برنج ژاپنی تهیه میشود یکی از ویژگی های مهم این آرد برنج ژاپنی این است که بسیار چسبانک است.
اگر هنگام خوردن موچی آن را به خوبی نجوییم ممکن است در گلو گیر کند و باعث خفگی شود.
۴:کیک برنجی
کیک برنج یکی از غذای معروف خیابانی در کره است و جز یکی از خوشمزهترین غذاهای کرهای به شمار میرود.
این غذا جویدنی، بسیار سیر کننده،تند،کمی شیرین و خوش طعم است . البته کیک برنجی جویدنی است. کیک برنجی از آرد بخارپز تهیه میشود.
این کیک برنجی میتواند به سوپها،خورشت ها و سیب زمینیهای سرخ شده نیز اضافه شود.
کیکهای برنجی کالری کمی دارند البته ویتامینهای بسیار ضروری،پروتئین و فیبر کمی دارند.
خوردن مقدار این غذای کرهای ممکن است باعث ابتلا به برخی از بیماریها را افزایش دهد.
کیک برنجی فواید زیادی دارد که چند تا از آنها عبارتند از:
۱: از کیک برنجی میتوانید به عنوان کاهش وزن استفاده کنید.
۲: دارای کالری،سدیم و مواد مغذی کمی است.
البته یکی از مزایای کیک برنجی این است که باعث افزایش قند خون میشود.
شما باید سعی کنید که این غذای کرهای رو به صورت متعادل استفاده کنید.
۵:رولت تخم مرغ
رولت تخم مرغ نیز یکی از غذاهای محبوب و فوق العاده در کره جنوبی است.
رول تخم مرغ دارای پروتئین کربوهیدراتهای فراوان فیبر و چربی است و همچنین میتوان گفت ویتامینها و مواد معدنی و آنتی اکسیدان را هم فراهم میکند. این همچنین این غذای بی نظیر برای بدن ضرر زیادی ندارد.
۶: نودل سیاه/جاجانگمیون
این غذای کرهای یک غذایی با نودل در سس لوبیای سیاه است.
جاجانگمیون انواعهای مختلفی دارد. نودل سیاه طعمی شیرین و ترش دارد.
یکی از فواید این غذا این است که برای هضم غذا،سلامت قلب مفید است چون این غذا منبع طبیعی فیبر است. یکی از دلایلی که نودل سیاه یا جاجانگمیون معروف است به دلیل ارزان بودن قیمت آن و طعم لذیذی که دارد.
شما برای تهیه این غذا های معروف کره ای
میتوانید و به مغازه های مواد غذایی مراجعه و این غذا های معروف و فوق العاده ی کره را امتحان کنید.